2018. szeptember 27., csütörtök

A Duna & minden


A Dunai Szigetek blog jellemzően írott formában létezik, úgy is lehet mondani, hogy se kép (videó) se hang. Most ez egy terjedelmes podcast jóvoltából kissé módosult; hangja lett a blognak. Egy júliusi felkérés után Tóth Szabolcs Töhötömmel beszélgettünk majdnem másfél órát a Dunáról, a szigetekről és más érdekes dolgokról.


Előkerülnek a beszélgetésben a dunai szigetek, kisvizek, nyaralók, természetvédelmi területek, hajósok, rengeteg régi cikk, amelyeknek már szinte a létezéséről is megfeledkeztem, aktuális és a műfaj jellegéből adódóan személyes témák is. Utóbbiak a blogról teljesen száműzve vannak, így talán ez lesz az olvasók számára a legérdekesebb rész. Itt talán még azoknak is lehet újat mondani, akik az összes bejegyzést olvasták már. 

Ugyancsak a műfaj jellegéből adódik, hogy itt bizony nincsen puska, mint a cikkek írása közben, ezért egy-két tárgybeli tévedés is becsúszhat. Remélem ezzel együtt is egy érdekes interjú készülhetett el, amelyet szeretnék még egyszer megköszönni Tóth Szabolcs Töhötömnek, akit az olvasók a beszántott Magyar Nemzet főszerkesztő-helyetteseként ismerhettek. 

Érdemes meghallgatni az előző hat adást és majd az utánam következőket is!

A beszélgetés ezen a linken érhető el: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...