2013. március 9., szombat

Dunai Szigetek fotópályázat


Mondhatni hiánypótló kiadvány került ki Szarvas András térképkiadó kezéből a napokban. A Dunai Szigetek blog szempontjából mindenképpen fontos pillanat, amikor térkép jelenik meg a Csepel-szigetről. Igazából nem is emlékszem rá, jelent-e meg erről a területről ezidáig térkép. Hát még az mekkora megtiszteltetés volt, hogy a kiadó engem is felkért januárban, hogy ellenőrizzem le, mielőtt a nyomdába kerül. Szívesen vállaltam el ezt a feladatot, nem utolsó sorban azért is, mert Szarvas András honoráriumként néhány térképet ajánlott fel.
  
  
Többet, mint amennyire nekem szükségem van, ezért a tavalyi bejegyzés író pályázat példájára szívesen felajánlom ezeket a térképeket egy


 Dunai Szigetek fotópályázat céljára.


A fotópályázat témája egyszerűen: Dunai Szigetek. 

A képeken szerepeljen legalább egy dunai sziget, egy rövid leírással, hogy hol készült, mert mindet én sem tudom kitalálni. :) Fejenként 3 kép legyen a maximum. A photoshop használatát nem tudom és nem is akarom megtiltani. Se máshol megjelent képet, se más munkáját ne küldjék be.

A díjazás - Szarvas András jóvoltából:

1. helyezés: Csepel-sziget, Gemenc, Szigetköz és Gerecse térkép
2. helyezés: Csepel-sziget, Gemenc, Szigetköz térkép
3. helyezés: Csepel-sziget, Gemenc térkép
4. közönségdíj: Csepel-sziget térkép



Pályázat lezárulta: 2013. április 6. (szombat) dél
Szavazni még egy hétig lehet, április 13-án délig.
Eredményhirdetés: április 14-én, vasárnap.

A szavazás menete: a bejegyzés író pályázaton már működött az az elv, miszerint aki veszi a fáradságot és beküld legalább egy képet, az szavazhat a többiek munkájára. A szavazatot április 6. után, emailban fogom kérni, de telefonálni is ér! :) Ez elsősorban azért van így, hogy fényképezésre ösztönözzük az olvasókat, másrészt pedig azért, nehogy a legtöbb "ismerőssel" rendelkező fényképész nyerjen. A képeket folyamatosan fogom feltölteni a Dunai Szigetek facebook oldalára, ahol már mindenki szavazhat a leendő közönségdíjas fényképre. Szóval érdemes igyekezni a beküldéssel. Itt egy "like" egy pontot ér, egy megosztás pedig kettőt. Amennyiben szavazategyenlőség alakulna ki a fotósok körében, akkor a közönség véleményét vesszük figyelembe a végső sorrendnél. Természetesen a közönségdíj a facebook szavazáson fog eldőlni.


A fényképeket erre a címre lehet beküldeni és ugyanitt, vagy kommentben lehet érdeklődni, ha valami kérdés merülne fel a fotópályázattal kapcsolatban:

dunaiszigetek@gmail.com

Mindenkinek kellemes tavaszi fényképezést és szigetjárást kívánok!


FRISSÍTÉS: azok akiknek nincsen facebook profiljuk ezen az oldalon tudnak szavazni - kereszt és vezetéknévvel - a közönségdíjas képekre: http://dunaiszigetek.blogspot.hu/p/fotopalyazat.html

Szávoszt-Vass Dániel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...