2009. augusztus 6., csütörtök

Első

Üdv mindenkinek, ezt a blogot elsősorban a címkék kedvéért hoztam létre, melynek révén rendszerezhetem a doktori munkám kapcsán felbukkanó mindennemű információt, képet, linket, kapcsolatot, gondolatot, eseményt. Mivel néha azt sem tudom hol áll a fejem, itt mindaddig, amíg van áram megtalálhatok mindent, egyféle "Room of Requirement", ahová behordhatok minden kacatot, nehogy elkallódjanak.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a blogod. Ma munka helyett egész délelőtt olvastam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha ehhez a bejegyzéshez is eljutottál, elhiszem amit mondasz a délelőtti munkádról! :) Köszönöm a méltatást, igyekszem továbbra is rászolgálni!

      Törlés
  2. Kedves Daniel, volt egy bejegyzese a Hajogyari sziget eszaki csucsanal talalhato colopmaradvanyokrol. Ha jol emlekszem, azzal vedtek a telire osszegyujtott hajokat a jegtol par szaz eve. Segitene, hogy hogyan talalom meg ezt a bejegyzest? Vagy barmilyen plusz infot ezekrol a colopokrol? Koszonom.

    VálaszTörlés
  3. Itt van: https://dunaiszigetek.blogspot.com/2013/08/megvan-magyarazat-az-obudai-sziget.html

    VálaszTörlés
  4. Kedves Szerző, nagy örömmel nézem a közkinccsé tett monografikus anyaggyűjtését. Köszönjük az elkötelezett munkát, a színvonalat, és a szabad közzétételt! (Igen, 2024-ben valóban rábukkantam a blogra. :) )
    Korrektúra: a Lágymányosi-tóról szóló cikk címének első szava még egy betűt kérne.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...