2020. október 1., csütörtök

Az év dunai szigete szavazás selejtezője 2020


Ismét beköszöntött az ősz és nyolcadszor futunk neki év dunai szigete szavazásnak. Immár hagyomány, hogy két döntőst az olvasóink ezen a selejtezőn választják ki a bárki által nevezhető dunai szigetek közül. 2020-ban nyolc sziget mérkőzik a továbbjutó első két helyért!

Az év dunai szigete szavazás 2020. (Szabó Ildikó | Csodálatos Magyarország)

Idén nyolc, magyarországi sziget közül választhatunk, érdekes módon a Ráckevei-Duna-ág alsó szakasza idén meglehetősen felülreprezentált. Zebegénytől Ráckevéig válogathatunk a szigetek közül. Listánkon vannak urbanizált szigetek, találunk nyaralószigeteket és természetközeli állapotban maradt szigeteket is. Remélem sikerül választani a bőságes kínálatból! A két legtöbb szavazatot szerző sziget kerül a döntőbe, ezekhez csatlakozik majd jön egy harmadik; a Dunai Szigetek blog jelöltje. A selejtező szavazás 2020. október 12-én éjfélkor zárul, másnap estétől következik a döntő, mely 2020. december 31-én fejeződik be.

Részletes beszámolókért érdemes felkeresni a blog jobb oldalán található címkefelhőt, hiszen már az összes szigetről írtunk valamit. Nem is szaporítanám a szót, íme a választék ABC sorrendben:

A végeredmény:


24 megjegyzés:

  1. szavazatom Kerekzátony sziget 2020.október 07.

    VálaszTörlés
  2. Szavazat leadva :Somlyó sziget, Ráckeve

    VálaszTörlés
  3. Természetesen a Kerekzáton szigeté a szavazatom☺️

    VálaszTörlés
  4. Kerekzátony szigetre szavazom.

    VálaszTörlés
  5. Diamondkillerboy2020. október 13. 15:57

    Zebegényi szigetre szavazom

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...